perjantai 20. marraskuuta 2009

!Huom huom!

Mulle soitettiin tänään että etsinkö vanhaa hirsitaloa. Ihmettelin hetken että mistäs on kysymys?Kävi sitten ilmi että kyseistä taloa olimme ennen Kaarlelaa käyneet kyselemässä, mutta silloin ei myyty ja nyt jouduin tietenkin kieltäytyä kunniasta. Pelastaisin jokaisen hirsitalon maailmassa ellei olisi rahasta kiinni:( Tämä on erittäin nätti mansardikattoinen tupa ja toivon hartaasti että se löytää ostajan En tiedä myyvätkö erikseen torpan ja tontin (näin minä tekisin, Karvia paikkana ei varmaan monia miellytä) mutta hirsitaloista kiinnostuneet käykää tutustumassa. Tekemistä siinä on, esimierkiksi jiirit ovay vuotaneet. Väliovet, ikkunat etc ovat alkuperäiset. http://www.nettiasunto.com/viewHouse.php?updtFav=Y&id_house=25452.

3 kommenttia:

  1. Mulle kans tarjottiin siirrettäviä hirsitaloja pienen kylän verran... Evijärveltä, Lappajärveltä, Menkijärveltä, Ylistarosta, Lapualta ja Vimpelistä. Että jos joku etsii siirretävää hirsitaloa, niin Ykköset-lehti on aikas hyvä kanava siihen, sain ostoilmoituksen jälkeen kolem päivää vastata puhelimeen:).

    VastaaPoista
  2. Hei!!
    Kaunis blogi sulla :) Itse vasta aloittelen omaani, joten en tiedä tätä etikettiä täällä, mutta voinko lisätä omasi lukemieni listaan? Hyvää uutta vuotta!!
    t. Lotta ♥

    VastaaPoista