maanantai 4. tammikuuta 2010

Hiphei!

My new friend Yki
Täytyy nyt kirjoittaa muita kuulumisia kun tuntuu että The Projektin saralla on melko hiljaista. Kolmas ja viimeinen lomaviikko on alussa, torstaina koittaa paluu koulunpenkille. Ihanasti on kyllä tullut rentouduttua, mitään kouluun liittyvää en koko lomanaikana ole tehnyt. Nukuttuki on lasten kanssa joka päivä 10een - 12sta :). Tuossa itsenäisyyspäivän aikoihin julkaistiin Päntäneen Sanomissa ensimmäinen osa juttusarjaani ja hyvää palautetta on tullut. Jotkut oudot ovat jopa tulleet kyselemään että oletko sinä se joka siirtää Kaarlelan:) Paineet kasvaa, nyt ei ole enää takaisin paluuta kun on julkisesti projektista kerrottu. Kaupungin kanssa vielä neuvottelemme tontista, he ystävälliseti sitä hieman muokkasivat että saamme talon mahtumaan kunnolla. Kun asemapiirros on saatu lopulliseksi, lähtee sitten Länsi-Suomen Ympäristökeskukselle poikkeamishakemus ja toivottavasti siinä käy hyvin. No kyllähän tässä nyt kuitenkin projektiaiaakin loppujen lopuksi tuli. Ostin muuten maailman kauneimman lampun, mikä mieheni mielestä on v***n ruma :D

6 kommenttia:

 1. Minulle tuo Yki on sellainen josta tykkään, ja en tykkää. Omaan sisustukseemme se ei sovi, mutta esimerkiksi anopin keittiössä näyttää hyvältä.
  Kivan näköinen keittiö teillä :) Vai onko ruokahuone?

  VastaaPoista
 2. Se on tuollainen 1986-rakennetun talon (liian) pieni keittiö:)On sovittamista vanhojen huonekalujen kans ku ovat niin isoja. Tuo pöytäki on lähemmäs kolme metriä:)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin jätettiin poikkeamislupahakemus viime viikolla, ja jännittää kamalasti.. käsittelyaika yhteensä kai 3-4kk. Pidetään peukkuja kummallekin!

  VastaaPoista
 4. Vastasin sulle blogiini. Lisäeristämiseen lisäisin vielä, että täytyy sitä lisäeristää joka puolelta, mutta eristepaksuudet jää pienemmiksi kuin tänä vuonna voimassa olevat säännökset määrää.

  VastaaPoista
 5. Hei et viitsisi skannata sitä lehtijuttua tänne? Olis mukava lukea sekin:)

  VastaaPoista
 6. Voin laittaakin:) Koulus on skanneri niin koetan sillä.

  VastaaPoista