lauantai 6. helmikuuta 2010

Nyt saa muutkin kommentoida:)

Oli ollut asetukset niin että vain rekisteröityneet käyttäjät saavat kommentoida. Toivottavasti saadaan lisää keskustelua näin aikaan:)

9 kommenttia:

 1. Tervehdys!

  Havaitsin olevamme käytännössä tulevia naapureita. Asumme kaarlelan uuden ja vanhan paikan välissä. Karijoentien varressa, siellä missä on pitkä puukuja ja metsäinen tontti keskellä peltoja, punainen tupa, jossa ei vielä(kään) ikkunan pielilautoja asennettu. Olemme myöskin restaurointiin päin kallellaan, että tervetuloa vaan!

  VastaaPoista
 2. Tiedän tuvan :) appiukko on joskus teistä jotain maininnutkin, myyvät rakennustarvikkeita Lustilankyläs, lieneekö teillekki tuonu tavaraa. Täytyypä poiketa joskus.

  VastaaPoista
 3. Hei,
  toinen hirsitaloremonttihörhö-naapuri ilmoittautuu! :)
  Teiltä sillan yli ja melkein metsänrantaan oikealla siis.
  Toivottavasti lupa-asiat onnaa ja tervetuloa kyläilemään meillekin!

  VastaaPoista
 4. Tämähän alkaa käydä mielenkiintoiseksi:D Nyt en ihan heti jälkimmäistä hahamota mutta pitää kyylätä ku nurkilla pyöritään.

  VastaaPoista
 5. Keturinkylään päin. Jos kyläilet tuolla tuon toisen "anonyymin" naapurin luona, niin se kyllä tuntoo. :)

  VastaaPoista
 6. Heh, Eka anonyymi naapuri se tässä, eli Ylikosken Sirkku. meillä on vissiin jotain yhteisiä tutuntuttujakin. Pienet on piirit! Poikkea toki joskus! ja mä tulen teidän projektia päälistelemään, jos satun teidät bongaamaan. En ihan täysin oo hahmottanut sitä teidän tontin paikkaa, mut jos sinne kerran mennään joen yli Uunontien suunnasta, niin ollaankohan sitten samalla puolella jokea peräti? Varsin hauskaa! - Ja onnea projektiin! Kaikille, jotka päivittelee "Kyllä teillä on sitte kova homma!", voitte vastata, että mitä sitte pitääs teherä?! -kattua töllöä kaikki ehtoot?!
  Mietin tässä ikkunanpielien tulevaa väriä. En tiiä...Vai appiukko Lustilankyläs, hmm, ollaan Mäntymäestä tavaraa otettu, jos sitä meinaat...

  VastaaPoista
 7. Juu Mäntymäki minäki. Ootas ny,pitää oikeen ittekki kelata että millä puolella te ootta..juu samalla puolella ollaan :D Tallgrenin Sari susta toimittiki ku tontilla käytiin. Ootkos joku restauroija? Voin kertoa että musta ei oo olemahan, jos jossain mökilläki pitää olla päivä tekemättä mitää niin pitkihin täihin tuloo :D Meinaakko pistää perinteiset valkoiset ikkunapielet?

  VastaaPoista
 8. Aikas jänskää! Päntsystähän on tulossa oikea restaurointipesäke. Olen Ikaalisissa opiskellut rakennusrestauroijaksi, mutta leipätöikseni teen tavallisia sisäremppoja. Pääasiassa tällä hetkellä pesuhuoneita. Ei tulekaan valkoiset ikkunanpielet! Tyyli on jugendille haiskahtava, ja tykkään laveasta tulkinnasta restauroinnista: ehdottoman hengittävät materiaalit sekä perinnemaalit, mutta värit! -Niissä käytän totaalista ilmaisunvapautta, että saapa nähä....:)
  Juu Sarin tunnenkin.
  Tunnetko Formusen Minnan? Mä tunnen Jaakkolan Riitan, joka on Minnan kaveri ja sä taas tunnet sen Minnan kans?
  Heh, oli aikas puuahkasta oman tuvan kanssa pari vuotta. Nyt on menossa rauhallisempi vaihe. Mikäs hätä täs on ku kerran asumaan päästiin! Tuli vaan siitä mieleen, että toisin kuin kannustava kommenttini antaa ymmärtää, todellakin olen nauttinut viime aikoina töllön katselusta iltaisin :D Mutta on tää hullu urakointi ollut vaan todella palkitsevasa. En enää jaksais alusta alkaa, mut ei haittaa, vaikka olis ikuisesti kesken. Just näin on hyvä. :)
  Me tullaankin asumaan sit aika lähekkäin, oliskohan tosta kilometriäkään? Ehkä kuitenkin enemmän kuin 500m. Nähtäväksi jää. Toivottavasti saatte sen rakennusluvan pian!

  VastaaPoista
 9. Aioin itekki hakea tonne Ikaalisiin, kävin siä tutustumaski. Mutta sitte jänistin ku on noita lapsia. Mutta pääsin sitte onneksi Törnävälle :D Mä oon kovasti ehdotellu kaupungille että tuosta tonttirykelmästä minne meki yritetään, tehtäis sellanen siirrettyjen rakennusten asuinalue, mutta eivätpä oo lämmenneet;) Tunnen Formusen Minnan :D netin kautta "tavattiin" ja naamakirjas ollaan kavereita, tosin livenä ei olla vielä koskaan nähty. Meki laitetaan Kaarlela siihen malliin että just ja just pystyy asua ja sitte heti muutetaan. Vanhat tapetit yritän osin saada säästettyä ja laitettua kasaan että saa edes osaan seiniä uudelleen. Tollasia napeloonteja voi sitte tehä, vaikka jo asuuki. Ihan varmasti tulee hetkiä ku istuu mieluummin siinä töllön ääres, mutta nyt täytyy tehdä ku on virtaa ;)

  VastaaPoista