tiistai 15. kesäkuuta 2010

Valaisimia...


Kuinkas muutenkaan, olen aloittanut jo valaisimien metsästyksen Kaarlelaan ja nimenomaan tupaan. Tulevassa keittiössämme ongelmana on sen pimeys, sillä ikkunoita on vain kaksi. (mistä tulikin mieleen että täytyisi teille tänne pohjapiirros kyllä saada). Nyt olen siis aloittanut tuvan valaisimien etsinnän ja haluttu malli on tällainen "kouluvalaisin". Niitä saa yllättävän halvalla! Täsät yksiloöstä maksoin 11 euroa. Ja pienet (eikä suuremmatkaan) klaapit hirvittävästi haittaa enkä niitä todellakaan yritä peittää. Kunhan vain tuo kupuosa on täysin ehjä. Jos joku törmää jossain tällaisiin valaisimiin ja nimenomaan edukkaisiin niin oon kiinnostunu :D

3 kommenttia:

 1. Heissan

  Mulla taitaa olla yksi kappale hyvin tuon kuvan kaltaisia valaisimia. Irronnee asevelihintaan vanhan korjaajalle. (hulluja täytyy ymmärtää ;)Täytyy tarkistaa ja palata astialle.

  T. Puoltoistavooninkinen riviaittaprojektilla Kokonkyläsetä

  VastaaPoista
 2. Hienoa, mielelläni teen kauppoja valaisimesta. Kiva saada lukija myös omasta kunnasta. PeeÄs.Komee nimimerkki ;)

  VastaaPoista
 3. Kokonkyläsetään saa suoran yhteyden tietenkin Kokon kyläseuran sivujen kautta. Valitse Louhela ja yhteydenottokaavake. Laitan sitten kuvia tulemaan sähköpostilla. Könysin nimittäin juuri tuon kylmän tuvan päällystän yli vinttikamariin ottamaan foton sekä koululampusta että hieman arvokkaamman tyylisestä korkea huoneen valaisimesta.

  VastaaPoista