torstai 7. tammikuuta 2010

Huoh, surullista. Kukin tietenkin tyylillään , mutta en tämän projektin kohdalla edes viittisi mainita sanaa kulttuuriteko. Kaikki revittiin pois, "kaakeliuunitki oli niin huonoja". Ei jääny muuta ku kehikko :´(. Ei edes väriä voineet pitää alkuperäisenä. Katon tätä tulevan konservaattorin silmin mutta silti. Kaiken huippu oli se roomalaistyylinen kylpylä ja "elokuvateatteri".

http://media.kooviis.fi/nettitelkkari2/share.php?link=Uutisvideot/Laakkosen Talo.flv

5 kommenttia:

 1. Linkki ei tunnu toimivan mutta copy pastea vain:)

  VastaaPoista
 2. Voi ristus! Maanvarainen laatta, uudet ikkunat (ja ovet) upotettu 10cm, vanhat uunit purkuun, katto kokonaan uusiksi, koneellinen ilmastointi, ultra-modernit kylpytilat, uima-allas (onneksi edes uudisrakennuksessa), parketit, koti-teatteri... mitään vanhaa ei siis säästetty ja tässä olis muka tehty joku kulttuuriteko?? Kulttuurintuhoamisteko tässä on tehty! Ei ihan mitään paria lautaa korvattu uudella laudalla, pah. Voi miten mäkin tulin nyt vihaiseksi tästä videosta... muka suojelumääräysten mukaan tehty. Kaikki oli niin uutta, suoraa ja kiiltävää, takat moderneja ja ja ja... että mua rupes ihan ahdistaa katsoessa. Mutta rahaa tuntuu ainakin olevan heillä riittävästi ja remontin perusteella rutkasti liikaa. On se vaan hyvä olla tälläinen köyhä, ei tule remontoitua pilalle. Sanokaa mun sanoneen, niin ei kyllä kestä seuraavaa sataa vuotta tuo talo, toisin kun se pääsuunnittelija kehui. Niin ja se pihatalokin oli pistetty ihan uusiksi, hoh hoh. Miten sä tämmöiseen törmästi, oliko tää jossain huonojen esimerkkien esittelyssä?

  VastaaPoista
 3. Luokkakaveri on Itä-Suomesta kotoisin, hän tämän löysi. Etiikan tunnilla sanoi videosta meidän opettajalle tästä ja lienee varoittava esimerkki tästä lähtien etiikan ensimmäisellä tunnilla. Kyllä aikamoisia naurunräkätyskohtauksia tunnilla kuultiin, ihan käsittämätöntä. Nämä on Laakkoset ovat verrattavissa Pohojammaan Rinta-Jouppeihin, joten pätäkkää riittää, mutta sillä ei sitä hyvää makua kuitenkaan näköjään saa :( Yks meitä eniten huvittanu kohta oli "naisten liköörihuone", ziisus :D Ja se pääsuunnittelija...huh huh, aikamoinen hööty!Sehän sanoi ettei kukaa muu halunnu ottaa vastaan sitä tehtävää ja ihmekö tuo. Tiesivät varmaan jo etukäteen mitä tuleman pitää. En ymmärrä miksei tähän puuttunu mikää taho. Kaiken kukkuraksi talon nimiki piti muuttaa:( Ihmettelin alussa talon isännän lausetta suuresta rahanmenosta, mutta en ihmetelly enää kun videon loppuun katoin. Naulan kantaan osuit tuosta omasta köyhyydestä :D Liialla rahalla saa vain pahaa aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Aivan karmivaa "remontointia"! En kyennyt katsomaan kokonaan, liian paha olo talon puolesta, jos haluaa suoran talon, niin rakentaa sitten uuden, eihän siellä perustuksissakaan ollut mitään vikaa, ja voi mitä me maksaisimmekaan että voisi mennä ajassa taaksepäin ja estää 60-luvun villitystä purkaa aseman kaakeliuunit.... äääk. Minneköhän tästä voisi laittaa malliesimerkin kuinka huonoja ostajia voi vanha talo saada?

  VastaaPoista
 5. Naulan kantaan tuo viimeinen lause! Pitäisi olla joku taho joka valvoo kuka saa ostaa vanhan talon:) Ihan niinkuin lapsen adoptoinnissa, tiukka seulonta kuka on sopiva omistamaan vanhan talon ja kuka ei:)

  VastaaPoista