lauantai 11. syyskuuta 2010

Pohjatutkimus tehtiin viimeviikolla ja lopputulos oli parempi ku odotin; pelkäsin kovasti että tontin korkeuserojen ja joen läheisyyden vuoksi joudutaan paaluttaa mutta ei onneksi tarvii siihen ryhtyä.

Koulu alkoi myös tällä viikolla; olin pari viikkoa sitten vielä sillä kannalla että lopetan koulun ja olen niinkuin muutki ihmiset eli menen töihin. Olen suoraan sanottuna saanut p***aa niskaani kesän ja alkusyksyn aikana, olen saanut kommenteja "pitäisköhän sunki alkaa jo tienaamaan" ja "on se hyvä että joku käy teidänki perhees töis" (tällä viitattiin siis mieheeni). Alkoi olla itsetunto heikoilla kantimilla, meidän perheessä minä en näes tee mitään koska en käy töissä. Hoidan vain kodin ja kotityöt, opiskeluni, omat ja lasten harrastukset, Kaarlelan ja lukemattomia muita asioita. Voisi kärjistäen sanoa että mieheni käy töissä ja minä hoidan loput. Kaikki kunnia rakkaalle miehelleni kuitenkin tästä! Esimerkiksi opiskeluni ei olisi mahdollista ilman hänen työntekoaan. . Toisaalta mieheni onneksi kunnioittaa mua ja tekemisiäni ja se on tärkeintä. Olisi vain joskus mukava saada tekemisistään positiivista palautetta "tietyltä ihmisryhmältä" ( en tarkemmin kerro keitä tarkoitan ;) eikä aina sitä arvostelua ja piikittelyä. Mutta ei se mitään, kaikki tämä aina kuitenkin jollain lailla pönkittää eteenpäin ja näyttämisen halu on kova; suoritan kouluni loppuun ja valmistun rakennuskonservaattoriksi SEKÄ laitan Kaarlelan pystyyn. Vaikka henki menis, pohojalaasella luontehella :D

Isäni on tukenut minua eniten projektissamme ja tänään hieman suunniteltiin hänen kanssaan mitä talven aikana PITÄISI tehdä. Ensi viikolla tehdään tontista lopulliset kaupat. Nyt täytyisi vain saada talven aikana tie tontille, jonka kaupunki siis rakentaa. Pohjia nimittäin ajateltiin ensi kesänä aloittaa. Tämä tietää siis talven ajalle piirustusten ja rakennusluvan hankintaa. Siitä olisi sitten hyvä lähteä jatkamaan etiäppäi. Rahanmeno on aina kovaa kun papereista on puhe, mutta edelleenkään en aio pankista lainaa hakea, vielä. Enkä tosin 268 euron kuukausituloilla saisikaan ;) sinnitellään niin pitkälle kuin mahdollista ilman "kallista rahaa". Valitettavasti on myönnettävä että jossain vaiheessa hattu on kouraan otettava, jos ei nyt sitä lottovoittoa tule ;)

Ihanaista viikonloppua kaikille!

Ps. Taisin unohtaa kertoa että otin luurin kauniiseen käteen ja kysyin mahdollisuutta niiden naulakkojen, ovien listojen ja penkkien ostoon, niiden nykyiset omistajat lupailivat ottaa asian harkintaan. Mun olis pitäny tänään heidän päätöksestään soittaa ja kysellä, mutta en uskaltanu :D Ei niin hirveästi harmita, vaikka niitä en takaisin saisikaan koska nyt on ainakin yritetty.

3 kommenttia:

 1. Joen rannassa tuollainen tulos pohjatutkimuksesa on todellinen onnenpotku:) Älä vain opiskelua lopeta, sehän oli onnenpotku, että pääsit sinne! Se opiskelu ei kestä todellakaan niin kauaa, etteikö töitä ehtii hdä sen jälkeenkin... mulla oli luokkakaverina muutamia nelikymppisiä; hyvin pärjäsivät koulun läpi ja sen jälkeen, toki siinä muut joutuu joustamaan, mutta kylläpä opiskelessa pystyy ainakin ajankäytöllisesti joustamaan.

  Onhan se hyvä kun sulla löytyy tukea noin läheltä, ilman sitä vois vaipua välillä mieli alamaihin... rankkaa hommaahan teillä on tiedossa; mutta mikä palkinto siellä odottaakaan:). Toivottavasti saat ostaa naulakot jne. takaisin...

  Ja onko sulla jo lupakuvien piirtäjä? Jos ei ole niin puhutaan siitä Kuortaneella... tiedän yhden edullisen, saattais tehä homman ihan vain taloon tutustumisen ilosta;)

  VastaaPoista
 2. ...lisäys vielä; se piirtäjä ei kyllä lupaa sekaantua perustuksiin mitenkään, kun ei niistä tiiä.

  VastaaPoista
 3. Mulla on alustavasti yks kyseltynä mutta tietenkin tuo hinta on aina tällasessa tilanteessa kuin meillä vaikuttaa. Onpas mukavaa nähdä ihan livenä! :D

  VastaaPoista