tiistai 28. syyskuuta 2010

Virtaa kintaissa!

Ny sitä tuloo, mihinkä sitä pannahan :D En tiedä onko se tämä ihana kirpeä aurinkoinen syyssää vai mistä johtuu mutta energiaa on tavattomasti! Viikonloppuna olin peräti molempina päivinä Kaarlelas nassaroimas; lauantaina purettiin tuvan ulkoseinän pintamateriaalit, sunnuntaina pakkailtiin ja numeroitiin listoja, irrotettiin alakerran oven karmit ja pikkasen siivoskeltiin (työvaihepuhtaanapito;). Tuo tuvan ulkoseinän hirret olivat suurin murheenkryynini ja päivähän siitä ikkunan alta paistoi kahdesta kohtaa.

Tällainen OT tähän väliin, mutta muutamat ihmiset ovat esittäneet epäilyksensä Kaarlelan pystyyn saamisessa; näitä kommentteja on heitelty mieheni isälle ja isoisälle, rakennusalalla kun ovat. Mieheni tänään siitä kertoi ja luulen että hänen asenteensa johtuu juurikin näistä puheista. Mähän vain nautin siitä koska juoruilijat ovat olleet kaikki miehiä, herätän naisena ilmeisesti jonkinlaista pahennusta ;) Joten mieheni huojentamiseksi soitin Hiipakan Erkille Ilmajoelle, olisi ehtinyt jo ensi viikolla, mutta mainaisi sitten meidän Kauhajoen omasta vahvuudesta. Miten unohdinkin hänet, jonka hirsirakennuskurssilla olin pari vuotta sitten :) Soitin ja sovin ajaksi perjantain ja hän lupasi mielellään olla mulle neuvonantajana matkanvarrella. Ite tietenki haluan mahdollisimman paljon tehdä ja tuollainen henkinen tuki ja turva on suuressa osassa. Näytin miehelleni vielä kuvaa Varpulasta ennen ja nyt, se hieman huojensi hänen mieltään.

http://www.varpula.fi/

Ai niin Hiipakan Erkillä on joku mielenkiintoinen projekti meneillään, hieman jo paljasti ja lupasi olla neuvonantajana ku meidän rossipohjaa ruvetaan joskus hamassa kaukaisuudessa tekemään; Nettiin on tulossa jonkinlainen sivusto missä käsitellään rossipohjan tiivistämistä. Enempää en valitettavasti tiedä ja jäi todella vaivaamaan hullua mitä on tulossa:)

Laitan viikonlopulta hiemen erikseen kuvia. Mukavaa iltaa kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Monta iloista uutista! Usko koko hommaan meinaa joskus loppua, eikä meillä ole edes siirtotaloa :)
    Minä uskon kyllä että Kaarlelanne nousee!

    VastaaPoista
  2. Kovasti puhtia talonsiirtoon ja muutenkin onnea projektiin.
    Blogissani on sinulle haaste!

    VastaaPoista